Menü
Kosár

Tokozott sávroló

Tokozott sávroló Kavics | Fa | Páva | Candid anyaggal egyedi méretre gyártva. Gyöngyös működtetésű tehát a sávrolót egy gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A tokozott sávroló 70 x 80 mm-es alumínium tokkall, műanyag tokvéggel, alumínium záróléccel és 32 mm tengellyel készül. A tokozott sávroló felszerelhető mennyezetre vagy az ablakkáva felső részére. Fém pattintó klipszek segítségével szerelhető fel melyeket legalább 1-1 csavarral rögzítünk.

Válogasson széles anyag választékunkból  és rendeljen meg sávrolóját egyedi méretre.

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük keressen elérhetőségünk egyikén melyet a "Kapcsolat" menüpont alatt talál.

Tokozott sávroló candid anyaggal egyedi méretre gyártvaGyöngyös működtetésű tehát a sávrolót egy gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A tokozott sávroló 70 x 80 mm-es alumínium tokkall, műanyag tokvéggel, alumínium záróléccel és 32 mm tengellyel k..
32 260 Ft -tól
(Bruttó)
Tokozott sávroló fa anyaggal egyedi méretre gyártvaGyöngyös működtetésű tehát a sávrolót egy gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A tokozott sávroló 70 x 80 mm-es alumínium tokkall, műanyag tokvéggel, alumínium záróléccel és 32 mm tengellyel készü..
32 260 Ft -tól
(Bruttó)
Tokozott sávroló kavics anyaggal egyedi méretre gyártvaGyöngyös működtetésű tehát a sávrolót egy gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A tokozott sávroló 70 x 80 mm-es alumínium tokkall, műanyag tokvéggel, alumínium záróléccel és 32 mm tengellyel k..
32 260 Ft -tól
(Bruttó)
Tokozott sávroló páva anyaggal egyedi méretre gyártvaGyöngyös működtetésű tehát a sávrolót egy gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A tokozott sávroló 70 x 80 mm-es alumínium tokkall, műanyag tokvéggel, alumínium záróléccel és 32 mm tengellyel kés..
32 260 Ft -tól
(Bruttó)
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)