Menü
Kosár

Mini tokozott sávroló

Mini tokozott sávroló Kavics | Fa | Páva anyaggal egyedi méretre gyártva. Gyöngyös működtetésű tehát a sávrolót egy gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A mini tokozott sávroló esetén az anyag a üvegszorítók között fut továbbá a két függőleges üvegszorítóra egy-egy alumínium takarót kell felrögzíteni öntapadós ragasztó segítségével. A mini tokozott sávroló nyílászáróra kerül felszerelésre melyet oldalanként 2-2 csavarral rögzítünk. Alumínium tokkal, műanyag tokvéggel, alumínium záróléccel és 16 mm tengellyel készül.

Válogasson széles anyag választékunkból  és rendeljen meg sávrolóját egyedi méretre.

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük keressen elérhetőségünk egyikén melyet a "Kapcsolat" menüpont alatt talál.

Mini tokozott sávroló fa anyaggal egyedi méretre gyártvaGyöngyös működtetésű tehát a sávrolót egy gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A mini tokozott sávroló esetén az anyag az üvegszorítók között fut továbbá a két függőleges üvegszorítóra egy-eg..
25 940 Ft -tól
(Bruttó)
Mini tokozott sávroló kavics anyaggal egyedi méretre gyártvaGyöngyös működtetésű tehát a sávrolót egy gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A mini tokozott sávroló esetén az anyag az üvegszorítók között fut továbbá a két függőleges üvegszorítóra eg..
25 940 Ft -tól
(Bruttó)
Mini tokozott sávroló páva anyaggal egyedi méretre gyártvaGyöngyös működtetésű tehát a sávrolót egy gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A mini tokozott sávroló esetén az anyag az üvegszorítók között fut továbbá a két függőleges üvegszorítóra egy-..
25 940 Ft -tól
(Bruttó)
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)