Menü
Kosár

Professional roletta

Képzeljen el egy olyan világot, ahol az Ön otthonának minden részlete tökéletesen tükrözi személyiségét, ízlését és igényeit. A Professional roletta termékcsalád pontosan ezt kínálja: lélegzetelállító személyre szabhatóságot, amely lehetővé teszi, hogy Ön határozza meg minden egyes részletet. A Professional roletták elegáns megjelenése minden enteriőrbe illeszkedik, legyen szó modern minimalizmusról vagy klasszikus eleganciáról, és számos rendelhető extrával tovább bővítheti a lehetőségeket.

A színpaletta magában foglalja a nyolc elérhető szerkezet színt: a tiszta fehértől a mély feketéig, a visszafogott szürkén és antraciton át, a meleg bronzon és antik aranyon keresztül, az elegáns ónixig és a ragyogó ezüstig. Ezek a színek biztosítják, hogy a roletta tökéletesen illeszkedjen az Ön otthonának stílusához és színvilágához.

Rendkívül széles anyagválasztékunkban mindent megtalál a légiesen könnyed, áttetsző fényáteresztőktől a tökéletes fényzárást biztosító blackoutokon keresztül a naphálóként is ismert screeneken át a trendi transzparens anyagokig.

A méretek terén sem kell kompromisszumot kötnie. A három méretkategória – S, M, és M+ – lehetővé teszi, hogy pontosan az Ön igényeinek megfelelő szerkezet méretet válassza, legyen szó egy kis ablakról vagy egy hatalmas üvegfelületről. A stabil és elegáns fém tartó minden méretben biztosítja a termék tartósságát és esztétikai megjelenését.

Az Ön kényelmét szem előtt tartva a Professional roletták két mozgatási lehetőséget kínálnak: a hagyományos, elegáns gyöngyláncos és a modern, kényelmes motoros mozgatást. Az akkumulátoros vagy hálózati motoros változatok még több szabadságot adnak Önnek az elhelyezés és használat terén. A motoros változatok különösen praktikusak nagy méretű vagy nehezen elérhető ablakok esetén, ahol a gyöngylánc használata kényelmetlen lenne.

Végül, de nem utolsósorban, a Professional roletta lehetővé teszi, hogy az Ön preferenciáinak megfelelően válassza ki a kezelő helyét és a gyöngylánc hosszát. Ez a személyre szabhatóság biztosítja, hogy a termék tökéletesen illeszkedjen otthona kialakításához és az Ön életmódjához.

A Professional termékcsaláddal nem csak egy egyszerű árnyékolási megoldást választ, hanem egyedi, személyre szabott és elegáns kiegészítőt, amely emeli otthona esztétikai értékét és kényelmét. Fedezze fel a végtelen lehetőségeket, amelyeket a Professional roletták kínálnak, és teremtse meg álmai otthonát.


Amennyiben további információra lenne szüksége vagy kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük keressen elérhetőségünk egyikén melyet a "Kapcsolat" menüpont alatt talál.

Professional roletta Andante fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaProfessional roletták lélegzetelállító személyre szabhatósággal, 8 elérhető színben (fehér, fekete, szürke, antracit, bronz, antik arany, ónix, ezüst), gyöngyláncos vagy motoros működtetéssel.Rendelje meg egyedi gyártású ..
18 410 Ft -tól
(Bruttó)
Professional roletta Andromeda BO fényzáró anyaggal egyedi méretre gyártvaProfessional roletták lélegzetelállító személyre szabhatósággal, 8 elérhető színben (fehér, fekete, szürke, antracit, bronz, antik arany, ónix, ezüst), gyöngyláncos vagy motoros működtetéssel.Rendelje meg egyedi gyártású ..
19 090 Ft -tól
(Bruttó)
Professional roletta Aria fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaProfessional roletták lélegzetelállító személyre szabhatósággal, 8 elérhető színben (fehér, fekete, szürke, antracit, bronz, antik arany, ónix, ezüst), gyöngyláncos vagy motoros működtetéssel.Rendelje meg egyedi gyártású Pro..
19 340 Ft -tól
(Bruttó)
Professional roletta Atlas FR screen, tűzálló anyaggal egyedi méretre gyártvaProfessional roletták lélegzetelállító személyre szabhatósággal, 8 elérhető színben (fehér, fekete, szürke, antracit, bronz, antik arany, ónix, ezüst), gyöngyláncos vagy motoros működtetéssel.Rendelje meg egyedi gyártá..
35 160 Ft -tól
(Bruttó)
Professional roletta Bolero fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaProfessional roletták lélegzetelállító személyre szabhatósággal, 8 elérhető színben (fehér, fekete, szürke, antracit, bronz, antik arany, ónix, ezüst), gyöngyláncos vagy motoros működtetéssel.Rendelje meg egyedi gyártású P..
16 120 Ft -tól
(Bruttó)
Professional roletta Cassiopeia BO fényzáró anyaggal egyedi méretre gyártvaProfessional roletták lélegzetelállító személyre szabhatósággal, 8 elérhető színben (fehér, fekete, szürke, antracit, bronz, antik arany, ónix, ezüst), gyöngyláncos vagy motoros működtetéssel.Rendelje meg egyedi gyártású..
34 840 Ft -tól
(Bruttó)
Professional roletta Concerto fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaProfessional roletták lélegzetelállító személyre szabhatósággal, 8 elérhető színben (fehér, fekete, szürke, antracit, bronz, antik arany, ónix, ezüst), gyöngyláncos vagy motoros működtetéssel.Rendelje meg egyedi gyártású..
19 070 Ft -tól
(Bruttó)
Professional roletta Dorado BO fényzáró anyaggal egyedi méretre gyártvaProfessional roletták lélegzetelállító személyre szabhatósággal, 8 elérhető színben (fehér, fekete, szürke, antracit, bronz, antik arany, ónix, ezüst), gyöngyláncos vagy motoros működtetéssel.Rendelje meg egyedi gyártású Pro..
27 890 Ft -tól
(Bruttó)
Professional roletta Intermezzo fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaProfessional roletták lélegzetelállító személyre szabhatósággal, 8 elérhető színben (fehér, fekete, szürke, antracit, bronz, antik arany, ónix, ezüst), gyöngyláncos vagy motoros működtetéssel.Rendelje meg egyedi gyártá..
24 030 Ft -tól
(Bruttó)
Professional roletta Mazurka fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaProfessional roletták lélegzetelállító személyre szabhatósággal, 8 elérhető színben (fehér, fekete, szürke, antracit, bronz, antik arany, ónix, ezüst), gyöngyláncos vagy motoros működtetéssel.Rendelje meg egyedi gyártású ..
23 850 Ft -tól
(Bruttó)
Professional roletta Menuetto fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaProfessional roletták lélegzetelállító személyre szabhatósággal, 8 elérhető színben (fehér, fekete, szürke, antracit, bronz, antik arany, ónix, ezüst), gyöngyláncos vagy motoros működtetéssel.Rendelje meg egyedi gyártású..
20 350 Ft -tól
(Bruttó)
Professional roletta Mezzoforte fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaProfessional roletták lélegzetelállító személyre szabhatósággal, 8 elérhető színben (fehér, fekete, szürke, antracit, bronz, antik arany, ónix, ezüst), gyöngyláncos vagy motoros működtetéssel.Rendelje meg egyedi gyártá..
25 240 Ft -tól
(Bruttó)
Tételek: 1 - 12 / 27 (3 oldal)