Menü
Kosár

Tok nélküli sávroló egyedi méretre - Konfigurátor

Tok nélküli sávroló Kavics | Fa | Páva | Candid anyaggal egyedi méretre gyártva. Gyöngyös működtetésű tehát a sávrolót egy gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A tok nélküli sávroló 47 mm-es felső sínnel, műanyag konzollal, alumínium záróléccel és 32 mm tengellyel készül. A tok nélküli sávroló felszerelhető nyílászáróra, falra vagy mennyezetre. Alapértelmezetten nyílászáróra kerül felszerelésre melyet, fém pattintó klipszek (tartozéka) segítségével, 1-1 csavarral rögzítünk.

Válogasson széles anyag választékunkból  és rendeljen meg sávrolóját egyedi méretre.

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük keressen elérhetőségünk egyikén melyet a "Kapcsolat" menüpont alatt talál.

Tok nélküli sávroló candid anyaggal egyedi méretre gyártvaGyöngyös működtetésű tehát a sávrolót egy gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A tok nélküli sávroló 47 mm-es felső sínnel, műanyag konzollal, alumínium záróléccel és 32 mm tengellyel készü..
30 180 Ft -tól
(Bruttó)
Tok nélküli sávroló fa anyaggal egyedi méretre gyártvaGyöngyös működtetésű tehát a sávrolót egy gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A tok nélküli sávroló 47 mm-es felső sínnel, műanyag konzollal, alumínium záróléccel és 32 mm tengellyel készül.Me..
30 180 Ft -tól
(Bruttó)
Tok nélküli sávroló kavics anyaggal egyedi méretre gyártvaGyöngyös működtetésű tehát a sávrolót egy gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A tok nélküli sávroló 47 mm-es felső sínnel, műanyag konzollal, alumínium záróléccel és 32 mm tengellyel készü..
30 180 Ft -tól
(Bruttó)
Tok nélküli sávroló páva anyaggal egyedi méretre gyártvaGyöngyös működtetésű tehát a sávrolót egy gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A tok nélküli sávroló 47 mm-es felső sínnel, műanyag konzollal, alumínium záróléccel és 32 mm tengellyel készül...
30 180 Ft -tól
(Bruttó)
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)