Menü
Kosár

Maxi gyöngyös roletta egyedi méretre - Konfigurátor

A roletta egy belső árnyékoló, amely egy alumínium hengerre tekerhető textilből áll. A textil anyaga lehet fényáteresztő, fényzáró vagy fényvisszaverő.

Szerelhető mennyezetre, oldalfalra vagy nyílászáróra.

Válogasson széles anyag választékunkból  és rendeljen meg rolettáját egyedi méretre.

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük keressen elérhetőségünk egyikén melyet a "Kapcsolat" menüpont alatt talál.

Maxi gyöngyös roletta 1101 fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA gyöngyös működtetésű rolettát a gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A maxi gyöngyös roletta 47 mm-es tengelyel és vastag alumínium záróléccel készül.Megadható méretek:Széle..
48 470 Ft -tól
(Bruttó)
Maxi gyöngyös roletta ara fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA gyöngyös működtetésű rolettát a gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A maxi gyöngyös roletta 47 mm-es tengelyel és vastag alumínium záróléccel készül.Megadható méretek:Széles..
48 470 Ft -tól
(Bruttó)
Maxi gyöngyös roletta arcadia fényzáró anyaggal egyedi méretre gyártvaA gyöngyös működtetésű rolettát a gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A fényzáró anyagok esetén a vászon belső oldala színes, a kűlső oldala pedig fényzáró bevonattal rendelkez..
52 550 Ft -tól
(Bruttó)
Maxi gyöngyös roletta gemma fényzáró anyaggal egyedi méretre gyártvaA gyöngyös működtetésű rolettát a gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A fényzáró anyagok esetén a vászon belső oldala színes, a kűlső oldala pedig fényzáró bevonattal rendelkezik..
52 550 Ft -tól
(Bruttó)
Maxi gyöngyös roletta natural fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA gyöngyös működtetésű rolettát a gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A maxi gyöngyös roletta 47 mm-es tengelyel és vastag alumínium záróléccel készül.Megadható méretek:Sz..
48 470 Ft -tól
(Bruttó)
Maxi gyöngyös roletta naturline fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA gyöngyös működtetésű rolettát a gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A maxi gyöngyös roletta 47 mm-es tengelyel és vastag alumínium záróléccel készül.Megadható méretek:..
52 550 Ft -tól
(Bruttó)
Maxi gyöngyös roletta róma fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA gyöngyös működtetésű rolettát a gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A maxi gyöngyös roletta 47 mm-es tengelyel és vastag alumínium záróléccel készül.Megadható méretek:Széle..
51 300 Ft -tól
(Bruttó)
Maxi gyöngyös roletta silver fényvisszaverő anyaggal egyedi méretre gyártvaA gyöngyös működtetésű rolettát a gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A fényvisszaverő anyagok esetén a vászon belső oldala színes, a kűlső oldala pedig alumínium pig..
51 770 Ft -tól
(Bruttó)
Maxi gyöngyös roletta solarshade 48 fényvisszaverő anyaggal egyedi méretre gyártvaA gyöngyös működtetésű rolettát a gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A fényvisszaverő anyagok esetén a vászon belső oldala színes, a kűlső oldala pedig alumín..
51 770 Ft -tól
(Bruttó)
Maxi gyöngyös roletta sunshine fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA gyöngyös működtetésű rolettát a gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A maxi gyöngyös roletta 47 mm-es tengelyel és vastag alumínium záróléccel készül.Megadható méretek:S..
52 550 Ft -tól
(Bruttó)
Maxi gyöngyös roletta thermo fényzáró anyaggal egyedi méretre gyártvaA gyöngyös működtetésű rolettát a gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A fényzáró anyagok esetén a vászon belső oldala színes, a kűlső oldala pedig fényzáró bevonattal rendelkezi..
52 550 Ft -tól
(Bruttó)
Maxi gyöngyös roletta velux fényzáró anyaggal egyedi méretre gyártvaA gyöngyös működtetésű rolettát a gyöngylánc segítségével tudjuk fel vagy le húzni így tetszés szerint bárhol megállítható. A fényzáró anyagok esetén a vászon belső oldala színes, a kűlső oldala pedig fényzáró bevonattal rendelkezik..
52 550 Ft -tól
(Bruttó)
Tételek: 1 - 12 / 12 (1 oldal)