Menü
Kosár

Rugós roletta egyedi méretre - Konfigurátor

A roletta egy belső árnyékoló, amely egy alumínium hengerre tekerhető textilből áll. A textil anyaga lehet fényáteresztő, fényzáró vagy fényvisszaverő.

Szerelhető mennyezetre, oldalfalra, tetőtéri ablakra, valamint ajtó és ablakkeretre vagy nyílóra.

Válogasson széles anyag választékunkból  és rendeljen meg rolettáját egyedi méretre.

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük keressen elérhetőségünk egyikén melyet a "Kapcsolat" menüpont alatt talál.

Rugós roletta 1101 fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA roletta rugós működtetésű a szerkezetben lévő golyónak köszönhetően tetszés szerint bárhol megállítható vagy a mellékelt rögzítő kampó felszerelésével beakasztható az anyag feszesen tartása végett.Megadható méretek:Szélesség: 30 - 146..
22 470 Ft -tól
(Bruttó)
Rugós roletta ara fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA roletta rugós működtetésű a szerkezetben lévő golyónak köszönhetően tetszés szerint bárhol megállítható vagy a mellékelt rögzítő kampó felszerelésével beakasztható az anyag feszesen tartása végett.Megadható méretek:Szélesség: 30 - 146 ..
22 470 Ft -tól
(Bruttó)
Rugós roletta arcadia fényzáró anyaggal egyedi méretre gyártvaA roletta rugós működtetésű a szerkezetben lévő golyónak köszönhetően tetszés szerint bárhol megállítható vagy a mellékelt rögzítő kampó felszerelésével beakasztható az anyag feszesen tartása végett. A fényzáró anyagok esetén a vászon bel..
26 550 Ft -tól
(Bruttó)
Rugós roletta gemma fényzáró anyaggal egyedi méretre gyártvaA roletta rugós működtetésű a szerkezetben lévő golyónak köszönhetően tetszés szerint bárhol megállítható vagy a mellékelt rögzítő kampó felszerelésével beakasztható az anyag feszesen tartása végett. A fényzáró anyagok esetén a vászon belső..
26 550 Ft -tól
(Bruttó)
Rugós roletta natural fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA roletta rugós működtetésű a szerkezetben lévő golyónak köszönhetően tetszés szerint bárhol megállítható vagy a mellékelt rögzítő kampó felszerelésével beakasztható az anyag feszesen tartása végett.Megadható méretek:Szélesség: 30 - ..
22 470 Ft -tól
(Bruttó)
Rugós roletta naturline fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA roletta rugós működtetésű a szerkezetben lévő golyónak köszönhetően tetszés szerint bárhol megállítható vagy a mellékelt rögzítő kampó felszerelésével beakasztható az anyag feszesen tartása végett.Megadható méretek:Szélesség: 30 ..
26 550 Ft -tól
(Bruttó)
Rugós roletta róma fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA roletta rugós működtetésű a szerkezetben lévő golyónak köszönhetően tetszés szerint bárhol megállítható vagy a mellékelt rögzítő kampó felszerelésével beakasztható az anyag feszesen tartása végett.Megadható méretek:Szélesség: 30 - 146..
25 300 Ft -tól
(Bruttó)
Rugós roletta silver fényvisszaverő anyaggal egyedi méretre gyártvaA roletta rugós működtetésű a szerkezetben lévő golyónak köszönhetően tetszés szerint bárhol megállítható vagy a mellékelt rögzítő kampó felszerelésével beakasztható az anyag feszesen tartása végett. A fényvisszaverő anyagok ese..
25 770 Ft -tól
(Bruttó)
Rugós roletta solarshade 48 fényvisszaverő anyaggal egyedi méretre gyártvaA roletta rugós működtetésű a szerkezetben lévő golyónak köszönhetően tetszés szerint bárhol megállítható vagy a mellékelt rögzítő kampó felszerelésével beakasztható az anyag feszesen tartása végett. A fényvisszaverő anya..
25 770 Ft -tól
(Bruttó)
Rugós roletta sunshine fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA roletta rugós működtetésű a szerkezetben lévő golyónak köszönhetően tetszés szerint bárhol megállítható vagy a mellékelt rögzítő kampó felszerelésével beakasztható az anyag feszesen tartása végett.Megadható méretek:Szélesség: 30 -..
26 550 Ft -tól
(Bruttó)
Rugós roletta thermo fényzáró anyaggal egyedi méretre gyártvaA roletta rugós működtetésű a szerkezetben lévő golyónak köszönhetően tetszés szerint bárhol megállítható vagy a mellékelt rögzítő kampó felszerelésével beakasztható az anyag feszesen tartása végett. A fényzáró anyagok esetén a vászon bels..
26 550 Ft -tól
(Bruttó)
Rugós roletta velux fényzáró anyaggal egyedi méretre gyártvaA roletta rugós működtetésű a szerkezetben lévő golyónak köszönhetően tetszés szerint bárhol megállítható vagy a mellékelt rögzítő kampó felszerelésével beakasztható az anyag feszesen tartása végett. A fényzáró anyagok esetén a vászon belső..
26 550 Ft -tól
(Bruttó)
Tételek: 1 - 12 / 12 (1 oldal)