Menü
Kosár

Roletta egyedi méretre - Konfigurátor

A roletta egy belső árnyékoló, amely egy alumínium hengerre tekerhető textilből áll. A textil anyaga lehet fényáteresztő, fényzáró vagy fényvisszaverő. Különböző típusai léteznek.

A legegyszerűbb típus a tok nélküli roletta, amely közvetlenül az ablakra vagy a falra szerelhető. A tokos roletta egy alumínium tokban helyezkedik el, amely védi a textilt a sérülésektől továbbá előnyösebb megjelenést kölcsönöz. A tetőtéri ablakokhoz speciális tetőtéri roletták léteznek.

Szerelhető mennyezetre, oldalfalra, tetőtéri ablakra, valamint ajtó és ablakkeretre vagy nyílóra.

Válogasson széles anyag választékunkból  és rendeljen meg rolettáját egyedi méretre.

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük keressen elérhetőségünk egyikén melyet a "Kapcsolat" menüpont alatt talál.

Classic roletta Andante fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA classic roletta az egyszerű és letisztult formavilágot követi, fehér színben elérhető, XS, S, M és M+ méretben. Rögzítése történhet falra, mennyezetre vagy akár nyílászáróra is ragasztással, akasztóval vagy fúrásmentes tartóval.R..
12 600 Ft -tól
(Bruttó)
Classic roletta Andromeda BO fényzáró anyaggal egyedi méretre gyártvaA classic roletta az egyszerű és letisztult formavilágot követi, fehér színben elérhető, XS, S, M és M+ méretben. Rögzítése történhet falra, mennyezetre vagy akár nyílászáróra is ragasztással, akasztóval vagy fúrásmentes tartóval.R..
14 730 Ft -tól
(Bruttó)
Classic roletta Aria fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA classic roletta az egyszerű és letisztult formavilágot követi, fehér színben elérhető, XS, S, M és M+ méretben. Rögzítése történhet falra, mennyezetre vagy akár nyílászáróra is ragasztással, akasztóval vagy fúrásmentes tartóval.Rend..
13 540 Ft -tól
(Bruttó)
Classic roletta Atlas FR screen anyaggal egyedi méretre gyártvaA classic roletta az egyszerű és letisztult formavilágot követi, fehér színben elérhető, XS, S, M és M+ méretben. Rögzítése történhet falra, mennyezetre vagy akár nyílászáróra is ragasztással, akasztóval vagy fúrásmentes tartóval.Rendelj..
29 360 Ft -tól
(Bruttó)
Classic roletta Bolero fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA classic roletta az egyszerű és letisztult formavilágot követi, fehér színben elérhető, XS, S, M és M+ méretben. Rögzítése történhet falra, mennyezetre vagy akár nyílászáróra is ragasztással, akasztóval vagy fúrásmentes tartóval.Re..
11 760 Ft -tól
(Bruttó)
Classic roletta Cassiopeia BO fényzáró anyaggal egyedi méretre gyártvaA classic roletta az egyszerű és letisztult formavilágot követi, fehér színben elérhető, XS, S, M és M+ méretben. Rögzítése történhet falra, mennyezetre vagy akár nyílászáróra is ragasztással, akasztóval vagy fúrásmentes tartóval...
29 040 Ft -tól
(Bruttó)
Classic roletta Concerto fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA classic roletta az egyszerű és letisztult formavilágot követi, fehér színben elérhető, XS, S, M és M+ méretben. Rögzítése történhet falra, mennyezetre vagy akár nyílászáróra is ragasztással, akasztóval vagy fúrásmentes tartóval...
13 260 Ft -tól
(Bruttó)
Classic roletta Dorado BO fényzáró anyaggal egyedi méretre gyártvaA classic roletta az egyszerű és letisztult formavilágot követi, fehér színben elérhető, XS, S, M és M+ méretben. Rögzítése történhet falra, mennyezetre vagy akár nyílászáróra is ragasztással, akasztóval vagy fúrásmentes tartóval.Rend..
22 090 Ft -tól
(Bruttó)
Classic roletta Intermezzo fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA classic roletta az egyszerű és letisztult formavilágot követi, fehér színben elérhető, XS, S, M és M+ méretben. Rögzítése történhet falra, mennyezetre vagy akár nyílászáróra is ragasztással, akasztóval vagy fúrásmentes tartóva..
18 220 Ft -tól
(Bruttó)
Classic roletta Mazurka fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA classic roletta az egyszerű és letisztult formavilágot követi, fehér színben elérhető, XS, S, M és M+ méretben. Rögzítése történhet falra, mennyezetre vagy akár nyílászáróra is ragasztással, akasztóval vagy fúrásmentes tartóval.R..
18 040 Ft -tól
(Bruttó)
Classic roletta Menuetto fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA classic roletta az egyszerű és letisztult formavilágot követi, fehér színben elérhető, XS, S, M és M+ méretben. Rögzítése történhet falra, mennyezetre vagy akár nyílászáróra is ragasztással, akasztóval vagy fúrásmentes tartóval...
14 540 Ft -tól
(Bruttó)
Classic roletta Mezzoforte fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA classic roletta az egyszerű és letisztult formavilágot követi, fehér színben elérhető, XS, S, M és M+ méretben. Rögzítése történhet falra, mennyezetre vagy akár nyílászáróra is ragasztással, akasztóval vagy fúrásmentes tartóva..
19 440 Ft -tól
(Bruttó)
Tételek: 1 - 12 / 126 (11 oldal)