Menü
Kosár

Classic roletta

A classic roletták kifeszített textilből és a hozzá kapcsolódó szerkezetből állnak. Rendkívül széles anyagválasztékunkban mindent megtalál a légiesen könnyed, áttetsző fényáteresztőktől a tökéletes fényzárást biztosító blackoutokon keresztül a naphálóként is ismert screeneken át a trendi transzparens anyagokig.

A tengelyen letekert állapotban ajánlott legalább 1,5 tekerésnyi anyagot hagyni, hogy a textil a saját súlya alatt ne szakadjon le a tengelyről. Ezt az anyagmennyiséget minden rendeléskor rászámoljuk a megadott magasságra, hogy azzal Önnek ne kelljen foglalkoznia. Az esetleges túlhúzás elkerülése érdekében láncmegállítót használunk.

A textil után jöhet a megfelelő szerkezet kiválasztása! A roletta termék oldalon a mérettáblázat  segítségével megtalálja a legyártható maximális méreteket, illetve az ajánlott szerkezet méretkategóriáját. Amennyiben az ajánlott szerkezet típusa valamilyen oknál fogva nem szimpatikus, úgy nagyobb méretkategóriájú szerkezetet rendelhet, kisebbet azonban biztonsági okokból nem áll módunkban legyártani. (Például S típusú ajánlott szerkezet helyett XS nem rendelhető, M viszont igen.)

Az XS méretű szerkezetek ablakkeretre rögzíthetők. Az S, M és M+ méretű szerkezetek közvetlenül falra vagy mennyezetre fúrhatók, ezen felül az S-es méretek igény szerint akár fúrásmentes tartóval is kérhetők. A rögzítéshez biztosítjuk a szükséges mennyiségű, kiváló minőségű tiplit és csavarokat. Vegye figyelembe, hogy nyíló nyílászáróra való rögzítés esetén a szerkezet eláll az ablakkerettől, és nyitáskor esetlegesen nekiütközhet a falnak vagy egyéb tárgynak! A felszereléskor ügyeljen rá, hogy teljesen vízszintesen rögzítse a szerkezetet, máskülönben előfordulhat, hogy félreteker a szerkezet, ami a textil sérülését eredményezheti.

A roletta textilek impregnált bevonatának köszönhetően ellenállók a különböző  szennyeződéseknek. A tisztításra vonatkozó utasításokat a kiválasztott textil adatai között találja.

Jellemzők

  •  XS méret felett fém tartóval
  •  Könnyű kezelhetőség
  •  Kedvező ár
  •  Használható akár rolettaként és sávrolóként is
  •  A textil tulajdonságainak megfelelő szerkezetek
  •  Négy méretkategória (XS, S, M, M+)
  •  Letisztult súlylappal vagy sávrolóhoz alsótengellyel
  •  Fehér színű tokkal, akár színes kiegészítőkkel


Válogasson széles anyag választékunkból és rendelje meg rolettáját egyedi méretre.

Amennyiben további információra lenne szüksége, kérjük keressen elérhetőségünk egyikén melyet a "Kapcsolat" menüpont alatt talál.

Classic roletta Andante fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA classic roletta az egyszerű és letisztult formavilágot követi, fehér színben elérhető, XS, S, M és M+ méretben. Rögzítése történhet falra, mennyezetre vagy akár nyílászáróra is ragasztással, akasztóval vagy fúrásmentes tartóval.R..
12 600 Ft -tól
(Bruttó)
Classic roletta Andromeda BO fényzáró anyaggal egyedi méretre gyártvaA classic roletta az egyszerű és letisztult formavilágot követi, fehér színben elérhető, XS, S, M és M+ méretben. Rögzítése történhet falra, mennyezetre vagy akár nyílászáróra is ragasztással, akasztóval vagy fúrásmentes tartóval.R..
14 730 Ft -tól
(Bruttó)
Classic roletta Aria fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA classic roletta az egyszerű és letisztult formavilágot követi, fehér színben elérhető, XS, S, M és M+ méretben. Rögzítése történhet falra, mennyezetre vagy akár nyílászáróra is ragasztással, akasztóval vagy fúrásmentes tartóval.Rend..
13 540 Ft -tól
(Bruttó)
Classic roletta Atlas FR screen anyaggal egyedi méretre gyártvaA classic roletta az egyszerű és letisztult formavilágot követi, fehér színben elérhető, XS, S, M és M+ méretben. Rögzítése történhet falra, mennyezetre vagy akár nyílászáróra is ragasztással, akasztóval vagy fúrásmentes tartóval.Rendelj..
29 360 Ft -tól
(Bruttó)
Classic roletta Bolero fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA classic roletta az egyszerű és letisztult formavilágot követi, fehér színben elérhető, XS, S, M és M+ méretben. Rögzítése történhet falra, mennyezetre vagy akár nyílászáróra is ragasztással, akasztóval vagy fúrásmentes tartóval.Re..
11 760 Ft -tól
(Bruttó)
Classic roletta Cassiopeia BO fényzáró anyaggal egyedi méretre gyártvaA classic roletta az egyszerű és letisztult formavilágot követi, fehér színben elérhető, XS, S, M és M+ méretben. Rögzítése történhet falra, mennyezetre vagy akár nyílászáróra is ragasztással, akasztóval vagy fúrásmentes tartóval...
29 040 Ft -tól
(Bruttó)
Classic roletta Concerto fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA classic roletta az egyszerű és letisztult formavilágot követi, fehér színben elérhető, XS, S, M és M+ méretben. Rögzítése történhet falra, mennyezetre vagy akár nyílászáróra is ragasztással, akasztóval vagy fúrásmentes tartóval...
13 260 Ft -tól
(Bruttó)
Classic roletta Dorado BO fényzáró anyaggal egyedi méretre gyártvaA classic roletta az egyszerű és letisztult formavilágot követi, fehér színben elérhető, XS, S, M és M+ méretben. Rögzítése történhet falra, mennyezetre vagy akár nyílászáróra is ragasztással, akasztóval vagy fúrásmentes tartóval.Rend..
22 090 Ft -tól
(Bruttó)
Classic roletta Intermezzo fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA classic roletta az egyszerű és letisztult formavilágot követi, fehér színben elérhető, XS, S, M és M+ méretben. Rögzítése történhet falra, mennyezetre vagy akár nyílászáróra is ragasztással, akasztóval vagy fúrásmentes tartóva..
18 220 Ft -tól
(Bruttó)
Classic roletta Mazurka fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA classic roletta az egyszerű és letisztult formavilágot követi, fehér színben elérhető, XS, S, M és M+ méretben. Rögzítése történhet falra, mennyezetre vagy akár nyílászáróra is ragasztással, akasztóval vagy fúrásmentes tartóval.R..
18 040 Ft -tól
(Bruttó)
Classic roletta Menuetto fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA classic roletta az egyszerű és letisztult formavilágot követi, fehér színben elérhető, XS, S, M és M+ méretben. Rögzítése történhet falra, mennyezetre vagy akár nyílászáróra is ragasztással, akasztóval vagy fúrásmentes tartóval...
14 540 Ft -tól
(Bruttó)
Classic roletta Mezzoforte fényáteresztő anyaggal egyedi méretre gyártvaA classic roletta az egyszerű és letisztult formavilágot követi, fehér színben elérhető, XS, S, M és M+ méretben. Rögzítése történhet falra, mennyezetre vagy akár nyílászáróra is ragasztással, akasztóval vagy fúrásmentes tartóva..
19 440 Ft -tól
(Bruttó)
Tételek: 1 - 12 / 27 (3 oldal)