Menü
Kosár

Szúnyogháló alkatrészek - Konfigurátor

A szúnyogháló kategóriánkban megtalál minden szúnyoghálóval kapcsolatos alkatrészt vagy amennyiben egyszerűbben szeretné megrendelni egyedi méretre szúnyoghálóit abban az esetben válassza a szúnyogháló konfigurátorunk egyikét. Webáruházunkban minden termék raktárról elérhető így a szúnyogháló alkatrészek is, rendelését rövid időn belül feldolgozzuk és szállítjuk.

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük keressen elérhetőségünk egyikén melyet a "Kapcsolat" menüpont alatt talál.


Alkatrészek

Bármilyen szúnyogháló alkatrészre van szüksége nálunk megtalálja a fixkeretestől, a nyílókeretesen át egészen a mobil szúnyoghálókig.

  • Műanyag keretes
  • Műanyag peremes
  • Alumínium keskeny
  • Alumínium peremes
  • Nyíló keretes
  • Mobil szúnyogháló ablakra,ajtóra

Konfigurátor

Szúnyoghálót szeretne vásárolni egyedi méretre egyszerűen? Akkor válassza szúnyogháló konfigurátorunk egyikét. Válassza ki a megfelelő szúnyogháló típust, majd néhány egyszerű opció segítségével könnyedén személyre szabhatja annak színeit.

  • Fix keretes
  • Nyíló keretes ajtó
  • Mobil Szúnyogháló
Gyártó: ER-ZSO Kft.
Műanyag keretes szúnyogháló ablakra A szúnyogháló konfigurátor megkönnyíti a szúnyogháló rendelés menetét mivel így nem Önnek kell kiszámolnia minden egyes szükséges alkatrészt, csupán válassza ki a keret, háló színét és a sarok típusát majd adja meg a felmérési segédletnek megfelelően kiszámol..
5 440 Ft
(Bruttó)
Gyártó: ER-ZSO Kft.
Műanyag szúnyogháló keret antracit színben, 32 x 18 mm méretű, készíthető külső vagy rejtett sarokkal. Szúnyogháló ajtó készítésére nem alkalmas.Az ár 1 méterre vonatkozik, díjmentes méretre vágás, hossza 30-250 cm között adható meg!Válassza ki a keret vágási típusát majd írja be a keret hosszát a "..
920 Ft / fm
(Bruttó)
Gyártó: ER-ZSO Kft.
Műanyag szúnyogháló keret aranytölgy színben, 32 x 18 mm méretű, készíthető külső vagy rejtett sarokkal. Szúnyogháló ajtó készítésére nem alkalmas.Az ár 1 méterre vonatkozik, díjmentes méretre vágás, hossza 30-250 cm között adható meg!Válassza ki a keret vágási típusát majd írja be a keret hosszát a..
2 800 Ft / fm
(Bruttó)
Gyártó: ER-ZSO Kft.
Műanyag szúnyogháló keret dió színben, 32 x 18 mm méretű, készíthető külső vagy rejtett sarokkal. Szúnyogháló ajtó készítésére nem alkalmas.Az ár 1 méterre vonatkozik, díjmentes méretre vágás, hossza 30-250 cm között adható meg!Válassza ki a keret vágási típusát majd írja be a keret hosszát a "Hossz..
2 800 Ft / fm
(Bruttó)
Gyártó: ER-ZSO Kft.
Műanyag szúnyogháló keret fehér színben, 32 x 18 mm méretű, készíthető külső vagy rejtett sarokkal. Szúnyogháló ajtó készítésére nem alkalmas.Az ár 1 méterre vonatkozik, díjmentes méretre vágás, hossza 30-250 cm között adható meg!Válassza ki a keret vágási típusát majd írja be a keret hosszát a "Hos..
745 Ft / fm
(Bruttó)
Gyártó: ER-ZSO Kft.
Műanyag szúnyogháló keret kongó színben, 32 x 18 mm méretű, készíthető külső vagy rejtett sarokkal. Szúnyogháló ajtó készítésére nem alkalmas.Az ár 1 méterre vonatkozik, díjmentes méretre vágás, hossza 30-250 cm között adható meg!Válassza ki a keret vágási típusát majd írja be a keret hosszát a "Hos..
790 Ft / fm
(Bruttó)
Gyártó: ER-ZSO Kft.
Műanyag szúnyogháló keret mahagóni színben, 32 x 18 mm méretű, készíthető külső vagy rejtett sarokkal. Szúnyogháló ajtó készítésére nem alkalmas.Az ár 1 méterre vonatkozik, díjmentes méretre vágás, hossza 30-250 cm között adható meg!Válassza ki a keret vágási típusát majd írja be a keret hosszát a "..
2 800 Ft / fm
(Bruttó)
Gyártó: ER-ZSO Kft.
Műanyag szúnyogháló keret natúrfa színben, 32 x 18 mm méretű, készíthető külső vagy rejtett sarokkal. Szúnyogháló ajtó készítésére nem alkalmas.Az ár 1 méterre vonatkozik, díjmentes méretre vágás, hossza 30-250 cm között adható meg!Válassza ki a keret vágási típusát majd írja be a keret hosszát a "H..
790 Ft / fm
(Bruttó)
Gyártó: ER-ZSO Kft.
Műanyag peremes szúnyogháló keret fehér színben, 30 x 10 mm méretű 10 mm-es peremmel, készíthető külső sarokkal. 130X130 cm feletti méret esetén nem ajánlott!Az ár 1 méterre vonatkozik, díjmentes méretre vágás, hossza 30-250 cm között adható meg!Válassza ki a keret vágási típusát majd írja be a kere..
720 Ft / fm
(Bruttó)
Gyártó: ER-ZSO Kft.
Műanyag peremes szúnyogháló ablakra A szúnyogháló konfigurátor megkönnyíti a szúnyogháló rendelés menetét mivel így nem Önnek kell kiszámolnia minden egyes szükséges alkatrészt, csupán válassza ki a keret, háló színét és a sarok típusát majd adja meg a felmérési segédletnek megfelelően kiszámol..
5 861 Ft
(Bruttó)
Gyártó: ER-ZSO Kft.
Alumínium peremes szúnyogháló keret antracit színben, 9 x 32 mm méretű, készíthető külső vagy rejtett sarokkal. Az ár 1 méterre vonatkozik, díjmentes méretre vágás, hossza 30-250 cm között adható meg!Válassza ki a keret vágási típusát majd írja be a keret hosszát a "Hossza (cm)" mezőbe, a keret..
1 440 Ft / fm
(Bruttó)
Gyártó: ER-ZSO Kft.
Alumínium peremes szúnyogháló keret aranytölgy színben, 9 x 32 mm méretű, készíthető külső vagy rejtett sarokkal. Az ár 1 méterre vonatkozik, díjmentes méretre vágás, hossza 30-250 cm között adható meg!Válassza ki a keret vágási típusát majd írja be a keret hosszát a "Hossza (cm)" mezőbe, a ker..
1 600 Ft / fm
(Bruttó)
Tételek: 1 - 12 / 224 (19 oldal)