Menü
Kosár

Öntapadós | Mágneses szúnyogháló

Az öntapadó, mágneses szúnyogháló egy praktikus megoldás, amely segít megvédeni otthonunkat a bosszantó szúnyogoktól és más repülő rovaroktól. Legegyszerűbb és legolcsóbb szúnyogháló típusok közé tartoznak. A hálót öntapadó csíkok segítségével rögzítjük az ablakkeretre, így a felszerelésük nagyon egyszerű és gyors. Azonban az öntapadós szúnyoghálók hálója nagyon könnyen sérülhetnek illetve az időjárás viszontagságai miatt viszonylag rövid élettartamúak, általában 1-2 évig bírja.

Összességében az öntapadó szúnyoghálók jó és gyors megoldást jelenthetnek azok számára, akiknek olcsó és egyszerű megoldásra van szükségük. Azonban, ha fontos a szúnyogháló tartóssága, akkor érdemesebb más típusú szúnyoghálót választani. További szúnyoghálóinkat megtalálja a szúnyogháló alkatrészek kategóriában vagy a gyorsabb és egyszerűbb szúnyogháló szett rendelése esetén válassza a szúnyogháló konfigurátorunk egyikét.

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük keressen elérhetőségünk egyikén melyet a "Kapcsolat" menüpont alatt talál.

Az öntapadós szúnyogháló egy praktikus és hatékony megoldás, amely segít megvédeni otthonunkat a bosszantó szúnyogoktól és más repülő rovaroktól.Tépőzáras (öntapadós) szúnyogháló ablakra fehér színben 100X100 cm méretben. Az öntapadós tépőzár felhelyezése után helyezzük rá a szúnyoghálót és vágjuk l..
800 Ft / db
(Bruttó)
Az öntapadós szúnyogháló egy praktikus és hatékony megoldás, amely segít megvédeni otthonunkat a bosszantó szúnyogoktól és más repülő rovaroktól.Tépőzáras (öntapadós) szúnyogháló ablakra fehér színben 130X150 cm méretben. Az öntapadós tépőzár felhelyezése után helyezzük rá a szúnyoghálót és vágjuk l..
1 100 Ft / db
(Bruttó)
Az öntapadós szúnyogháló egy praktikus és hatékony megoldás, amely segít megvédeni otthonunkat a bosszantó szúnyogoktól és más repülő rovaroktól.Tépőzáras (öntapadós) szúnyogháló ablakra fehér színben 150X150 cm méretben. Az öntapadós tépőzár felhelyezése után helyezzük rá a szúnyoghálót és vágjuk l..
1 200 Ft / db
(Bruttó)
Az öntapadós szúnyogháló egy praktikus és hatékony megoldás, amely segít megvédeni otthonunkat a bosszantó szúnyogoktól és más repülő rovaroktól.Tépőzáras (öntapadós) szúnyogháló ablakra fekete színben 100X100 cm méretben. Az öntapadós tépőzár felhelyezése után helyezzük rá a szúnyoghálót és vágjuk ..
800 Ft / db
(Bruttó)
Az öntapadós szúnyogháló egy praktikus és hatékony megoldás, amely segít megvédeni otthonunkat a bosszantó szúnyogoktól és más repülő rovaroktól.Tépőzáras (öntapadós) szúnyogháló ablakra fekete színben 100X130 cm méretben. Az öntapadós tépőzár felhelyezése után helyezzük rá a szúnyoghálót és vágjuk ..
900 Ft / db
(Bruttó)
Az öntapadós szúnyogháló egy praktikus és hatékony megoldás, amely segít megvédeni otthonunkat a bosszantó szúnyogoktól és más repülő rovaroktól.Tépőzáras (öntapadós) szúnyogháló ablakra fekete színben 130X150 cm méretben. Az öntapadós tépőzár felhelyezése után helyezzük rá a szúnyoghálót és vágjuk ..
1 100 Ft / db
(Bruttó)
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)