Menü
Kosár

Szerszámok - Eszközök

Nyílászáró vasalatok beállításához ajánlott imbusz állítókulcs...
1 200 Ft / db
(Bruttó)
Gyártó: ER-ZSO Kft.
Nyílászáró vasalatok beállításához ajánlott torx állítókulcs...
2 890 Ft / db
(Bruttó)
Gyártó: ER-ZSO Kft.
A greenteQ szerelőkulcs cink öntvényből készül , nikkelezéssel. A greenteQ szerelőkulcs olyan PZ-s zárak nyitásához és zárásához használható, melybe a cilinder még nem került beépítésre . A greenteQ szerelőkulcson található mérő beosztás segítségével, meghatározható a beépíteni kívánt cilinder hossz..
3 415 Ft / db
(Bruttó)
Gyártó: Greenteq
A greenteQ fúrósablon készlet kerek rozettás kilincs garnitúrákhoz , illetve hosszúcímes keskeny bejárati garnitúrákhoz.A fúrósablon készlet 4 különböző papírsablont tartalmaz kerek rozettás garnitúrákhoz BB / PZ 72 mm , WC 78 mm vagy PZ 92 mm kulcs-kilincs távolsággal ,illetve keskeny bejárati garn..
21 800 Ft / szett
(Bruttó)
TOPEX szegecshúzó 2,4 mm, 3,2 mm, 4,0 mm, 4,8 mm átmérőjű alumínium szegecsekhez. Alumíniumötvözetből készült test, az emelőkar acélból kovácsolt. Kényelmes markolatok, a tárolást megkönnyítő zárgyűrűvel...
5 700 Ft / db
(Bruttó)
Gyártó: ER-ZSO Kft.
A géderbehúzó segítségével nyomjuk be a gédert a szúnyogháló keret nútjába, ezzel rögzítve a hálót.Anyaga: Műanyag..
1 400 Ft / db
(Bruttó)
Gyártó: Halder
A SUPERCRAFT puha fejű kalapácsok cső alakú feje acélsöréttel van megtöltve. Ennek eredményeként az acélsörét energiája kis késéssel kerül átadásra, miután a kalapács ütközik munkadarab felületével. A csökkentett visszapattanás lehetővé teszi az ütközési energia tökéletes hatékonyságú elnyelését. Ső..
18 000 Ft / db
(Bruttó)
Üvegező kalapács gumi, műanyag fejjel, fém nyéllel mely gumival bevont a stabilabb fogás érdekében...
2 980 Ft / db
(Bruttó)
Üvegező kalapács gumi fejjel, fém nyéllel mely gumival bevont a stabilabb fogás érdekében...
11 980 Ft / db
(Bruttó)
Prémium üveges kés, 60 mm szélességű, 85 mm hosszúságú, 2mm vastagasú pengével. Az üvegező kés vége és a penge egy részből áll ami azt jelenti, hogy a kalapács ütéseinek is könnyedén ellenáll továbbá a kés vége vastag strapabíró fémből készült. Markolata műanyagból van a penge stabil tartása végett,..
9 900 Ft / db
(Bruttó)
Tételek: 1 - 12 / 32 (3 oldal)