Menü
Kosár

Redőny motor Rádiós | Akadályérzékelős (KY35RB-13)

Redőny motor Rádiós | Akadályérzékelős (KY35RB-13)

A KY redőny motorok legfejlettebb, rádióvevős változata elektronikus végállással és akadályérzékeléssel is rendelkezik, ezáltal megóvva az árnyékolót és a tulajdonos véletlenül árnyékoló alatt hagyott eszközeit. Legkisebb redőnytengely méret 40 mm, motor fordulatszám 14 fordulat/perc. A motor beépítési hossza 58,5 cm. Távirányító kompatibilitás: 433 Mhz.

Tartozékok: 1 m hosszúságú, 5 eres hálózati kábel, motortartó konzol, SW40 adapterrel.

Tulajdonságok:

  • 13 Nm nyomaték, maximum 9 m² redőnyfelület SW40 tengely esetében.
  • Program gomb a motorfejen a programozáshoz és irányváltáshoz.
  • Lefagyás elleni védelem és több fokozatban állítható akadályérzékelési funkció.
  • Akadály észlelésekor visszapörgetés funkcióval a tehermentesítés miatt.
  • Elektronikus végállás, köztes pozíció beállításai lehetőséggel.
  • Kiegészíthető mechanikus külső nyomógombbal is a helyi vezérléshez.
  • Ideális választás lehet otthonautomatizálási vagy intelligens ház, okosház rendszerekhez.
  • A motor integrálható a DD7002B központi okosvezérlővel történő üzemeltetésre is, alkalmazáson keresztül. 
Műszaki adatok
Áram felvétel (A)0,63
Feszültség igény (V)230
Fordulat-szám (rpm)14
Forgató nyomaték (Nm)13
Frekvencia (Hz)50
Motor átmérő (mm)35
Motor tömítettsége (IP)IP44
Működési idő MAX! (perc)4
Teljesítmény (W)144

KY35RB | KY45RB beépített rádiós motorok használati, beállítási leírása


1. Távirányító felhangolása (csak a programozandó motor legyen feszültség alatt)

- A motort helyezze feszültség alá, a motor hangjelzést ad (a motor 10 mp-ig programozó üzemmódban van)
- A távirányítón kb 1 mp szünettel nyomja meg a PROGRAM gombot kétszer, majd attól függően, hogy a motorfej jobb vagy bal oldalon van, a távirányító FEL vagy LE gombját egyszer. A motor minden lenyomás után hangjelzést ad.
- A távirányító hangolása ezzel befejeződött.

2. Forgásirány váltás
- Nyomja meg a motorfejen lévő nyomógombot kb. 6 mp-ig. A motor oda-vissza mozgással jelez vissza, hogy vette a parancsot. A forgásirány megfordul.

3. Távirányító másolása (több távirányítót egy motorra felhangolni csak így lehet)
- Nincs szükség áramszünetre. A már feltanított távirányítón kb 1 mp szünettel nyomja meg kétszer a PROGRAM gombot, majd az új távirányítón egyszer a PROGRAM gombot. A motor minden gombnyomás után hangjelzést ad.

4. Távirányító törlése
- Nyomja meg a távirányítón a PROGRAM - STOP - PROGRAM kombinációt. Ezzel a motorra felhangolt összes távirányító törlésre kerül.

5. Végállás állítás (nem kell áramszünet)
- Nyomja meg a távirányítón a PROGRAM - FEL - PROGRAM kombinációt a programozó módba lépéshez.
- Indítsa el a motort a felső végállás beállításához a FEL gombbal. A kívánt végállásnál nyomja meg röviden a STOP gombot, a mozgás leáll. Ezután nyomja folyamatosan a STOP gombot, míg a motor oda-vissza mozgással jelzi a végállás memorizálását.
-Ezután vigye le a távirányító segítségével az árnyékolót a kívánt alsó végállásba, majd állítsa meg a mozgást egy rövid STOP gombbal. Ezután nyomja folyamatosan a STOP gombot, míg a motor oda-vissza mozgással jelzi az alsó végállás memorizálását.

6. Köztes pozíció beállítása (nem kell áramszünet)
- A köztes pozíciót csak a végállások beállítása után lehet rögzíteni és módosításához is újra be kell állítani a végállásokat. Vigye az árnyékolót a kívánt köztes/kedvenc pozícióba, majd nyomja meg hosszan a STOP gombot, amíg a motor egy fel-le mozgással vissza jelez. A köztes pozíció behívása a STOP gomb 3 mp-ig nyomva tartásával lehetséges.

7. Extra akadályérzékelés beállítása
Az extra akadályérzékelés 3 érzékenységi szint közül választható ki. A szintek közötti választás a PROGRAM - STOP - LE gombkombinációval történik.

1. (Alapvetően ebben az állapotban van!)
A felső és alsó végállástól számítva 20 cm-en belül nem érzékeli az akadályokat, csak a közte lévő távon extra érzékeny. A PROGRAM - STOP - LE gomb kombináció lenyomásánál a motor egy fel-le mozgással jelzi vissza ezt a szintet.

2.
A felső végállástól 4 cm-en belül nem érzi az akadályt, az alsó végállástól 8 cm-en belül nem érzi az akadályt, csak a közte lévő távon extra érzékeny. A PROGRAM - STOP - LE gomb kombináció lenyomásánál a motor kettő fel-le mozgással jelzi vissza ezt a szintet.

3.
Extra érzékeny akadályérzékelés inaktív a teljes távon. (Továbbra is akadályérzékelős a motor a visszapörgető funkcióval együtt, de csak abban az esetben, ha a merev feltolás gátló megfeszíti a palástot a tokban). A PROGRAM - STOP - LE gomb kombináció lenyomásánál a motor három fel-le mozgással jelzi vissza ezt a szintet.

8. Visszapörgető funkció aktiválása / deaktiválása
Kizárólag a lefelé mozgás irányából pörget vissza, felfelé iránynál csak kikapcsol a motor.
Aktiválása a PROGRAM - LE - LE gombkombinációval történik (a motor 2 rövid hangjelzést ad), a deaktiválása is ugyanezzel a kombinációval történik (a motor 1 rövid hangjelzést ad).

Csengőkapcsoló rákötése a motorra. (opcionális)
A motor vezetékei közül a fekete és fehér ereket kössük be egy csengő kapcsolóba, így egy távirányítós motor helyi nyomógombos vezérléssel is működtethető. Zalu nyomógomb, 3 állású vagy 2 irányú kapcsoló nem javasolt a működtetéshez!

Megjegyzés: Az elektronikus végállású motoroknál a fizikai áramszünetet ki lehet váltani a motorfejen lévő program gomb egyszeri rövid megnyomásával, pl. programozás esetén.
Redőny motor Rádiós | Akadályérzékelős (KY35RB-13)
43 000 Ft / db
(Bruttó)
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: 1227
Kosárba teszem
1 csatornás kézi távirányító redőnyhöz, napellenzőhöz, zsaluziához, vagy roletta vezérléshez. 433 MHz működési vevőfrekvencia.Frekvencia: 433.05-434.7..
4 500 Ft / db
(Bruttó)
Prémium sorozatú 5+1 csatornás kézi távirányító redőnyhöz, napellenzőhöz, zsaluziához, vagy roletta vezérléshez, időprogrammal. 433 MHz működési vevőf..
17 600 Ft / db
(Bruttó)
1 csatornás kézi távirányító redőnyhöz, napellenzőhöz, zsaluziához, vagy roletta vezérléshez. 433 MHz működési vevőfrekvencia.Frekvencia: 433.05-434.7..
4 500 Ft / db
(Bruttó)
5 csatornás kézi távirányító redőnyhöz, napellenzőhöz, zsaluziához, vagy roletta vezérléshez. 433 MHz működési vevőfrekvencia.Frekvencia: 433.05-434.7..
12 500 Ft / db
(Bruttó)
A KY redőny motorok legfejlettebb, rádióvevős változata elektronikus végállással és akadályérzékeléssel is rendelkezik, ezáltal megóvva az árnyékolót ..
41 500 Ft / db
(Bruttó)
1 csatornás kézi távirányító redőnyhöz, napellenzőhöz, zsaluziához, vagy roletta vezérléshez. 433 MHz működési vevőfrekvencia.Frekvencia: 433 MHzTarto..
4 500 Ft / db
(Bruttó)
"Szappan" sorozatú 5+1 csatornás kézi távirányító redőnyhöz, napellenzőhöz, zsaluziához, vagy roletta vezérléshez, időprogrammal. 433 MHz működési vev..
17 600 Ft / db
(Bruttó)
Prémium sorozatú 2 csatornás fali távirányító redőnyhöz, napellenzőhöz, zsaluziához vagy roletta vezérléséhez.Frekvencia: 433 MHzElem: CR2430..
16 000 Ft / db
(Bruttó)