Menü
Kosár

Redőny motor Wifi | Rádió | Akadályérzékelő | Kétirányú kommunikáció | Rövid (KY45W-10K)

Redőny motor Wifi | Rádió | Akadályérzékelő | Kétirányú kommunikáció | Rövid (KY45W-10K)

A KY45W-10K rövid rádiós redőny motor közvetlen wifi kapcsolattal és fejlett akadályérzékeléssel rendelkezik, így ideális választás lehet okosrendszerekhez, vagy intelligens házakban történő alkalmazásokhoz. Kétirányú kommunikáció miatt az alkalmazáson keresztül valós idejű visszajelzést ad a működésről, illetve ellenőrizhetővé válik az árnyékoló rendszer pillanatnyi állapota, akár a világ túlsó feléről is, távoli eléréssel. Elektronikus végállással és állítható akadályérzékeléssel és redőnypalást visszapörgető funkcióval is rendelkezik, ezáltal megóvva az árnyékolót és a tulajdonos véletlenül árnyékoló alatt hagyott eszközeit.

Nem igényel "Okos Központot (Hub)" ugyanis az integrált Wifi-n keresztül csatlakozik az internethez. A motor kizárólag 2,4 GHz-es Wifi hálózaton működik, 5 GHz-es hálózattal nem! Legkisebb redőnytengely méret 50 mm, motor fordulatszám 17 fordulat/perc. A motor beépítési hossza 43 cm. Távirányító kompatibilitás: 433 Mhz.

Tartozékok: 1 m hosszúságú, 3 eres hálózati kábel, motortartó konzol, SW60 adapterrel.

A Smart Life okos telefonos applikáció segítségével különféle automatizációkat hozhatunk létre az alábbiak szerint:

 • Időzítés
 • Időjárás változás (hőmérséklet, páratartalom, szél sebesség, stb.) 
 • Helyzetünk változása
 • Applikációval párosított eszközeink változásai alapján

Az alkalmazás lehetővé teszi továbbá a hangvezérlés használatát Amazon Alexa vagy Google Assistant segítségével.


Tulajdonságok: 

 • Használható távirányítóval vagy akár távolról is vezérelhető az alkalmazás segítségével.
 • Nincs szükség külső hardverre (okos központra) ugyanis a motor beépített wifi-vel rendelkezik.
 • 10 Nm nyomaték, maximum 5,5 m² redőnyfelület SW60 tengely esetében.
 • Program gomb a motorfejen a programozáshoz és irányváltáshoz.
 • Akadályérzékelés funkció, visszapörgetéssel.
 • Elektronikus végállás, köztes pozíció beállításai lehetőséggel.
 • Ideális választás lehet otthonautomatizálási vagy intelligens ház, okosház rendszerekhez.
 • Smart Life alkalmazás wifi kapcsolattal és táveléréssel. 
 • Az alkalmazás nem csak árnyékolók, hanem a háztartás szinte minden területén lévő eszközök vezérlésére alkalmas külső hardver egység nélkül.


Műszaki adatok
Áram felvétel (A)0.58
Feszültség igény (V)230
Fordulat-szám (rpm)17
Forgató nyomaték (Nm)10
Frekvencia (Hz)50
Motor átmérő (mm)45
Motor tömítettsége (IP)IP44
Működési idő MAX! (perc)4
Teljesítmény (W)133

KY35W | KY45W | KY45W-K  wifis, akadályérzékelős motorok használati, beállítási leírása


1. Távirányító felhangolása (csak a programozandó motor legyen feszültség alatt)

- A motort helyezze feszültség alá, a motor hangjelzést ad  (a motor 10 mp-ig programozó üzemmódban van)

- A távirányítón kb 1 mp szünettel nyomja meg a P2 gombot kétszer, majd attól függően, hogy a motorfej jobb vagy bal oldalon van, a távirányító FEL vagy LE gombját egyszer. A motor minden lenyomás után hangjelzést ad.

- A távirányító hangolása ezzel befejeződött.


2. Forgásirány váltás

- Nyomja meg a motorfejen lévő nyomógombot kb. 6 mp-ig. A motor oda-vissza mozgással jelez vissza, hogy vette a parancsot. A forgásirány megfordul.


3. Távirányító másolása (több távirányítót egy motorra felhangolni csak így lehet)

- Nincs szükség áramszünetre. A már feltanított távirányítón kb 1 mp szünettel nyomja meg kétszer a P2 gombot, majd az új távirányítón egyszer a P2 gombot. A motor minden gombnyomás után hangjelzést ad.


4. Távirányító törlése

- Nyomja meg a távirányítón a P2 - STOP – P2 kombinációt. Ezzel a motorra felhangolt összes távirányító törlésre kerül.


5. Végállás állítás / törlés

- Automata üzemmódban áramszünet után indítsa el az árnyékolót fel irányban. A felső ütközőt érzékelve a motor megáll, háromszor sípol, és oda-vissza mozgással jelzi, hogy a felső végállás be van állítva. Ezután a távirányítón nyomja meg a LE gombot, és várja meg, amíg a redőny teljesen le nem megy. Az alsó

ütközőnél a motor automatikusan megáll, háromszor sípol, és mozgással visszajelzi, hogy be van állítva az alsó végállás.

- Kézi üzemmódban vigye fel az árnyékolót a kívánt felső végállásba a távirányító segítségével. Ezután nyomja meg a P2 - FEL – FEL gombkombinációt a távirányítón. A motor hangjelzéssel és oda vissza mozgással jelzi a felső végállás memorizálását. Ezután vigye le az árnyékolót a kívánt alsó végállásba a

távirányítósegítségével, és nyomja meg a P2- LE – LE gombkombinációt a távirányítón. A motor hangjelzéssel és oda-vissza mozgással jelzi az alsó végállás memorizálását.

- A végállások törléséhez nyomja meg a távirányítón a P2 - LE – P2 gombkombinációt.

- Köztes pozíció beállításához vigye az árnyékolót a kívánt pozícióba, majd nyomja meg háromszor a STOP gombot. A motor háromszori sípolással és oda-vissza mozgással jelzi, hogy a köztes pozíció beállítása megtörtént. A beállított köztes pozíciót a STOP gomb 2 másodpercig tartó folyamatos megnyomásával

lehet behívni. A köztes pozíció törléséhez vigye az árnyékolót a beállított köztes pozícióba, majd nyomja meg négyszer a STOP gombot. A motor háromszori sípolással és oda-vissza mozgással jelzi a köztes helyzet törlését.


6. Akadályérzékelés és visszatekerés funkció

- Amennyiben megtörtént a végállások beállítása, azután lehet az akadályérzékeléssel kapcsolatos beállításokat elvégezni. Az akadályérzékelés érzékenységének állításához csináljon áramszünetet. Ezután nyomja meg a P2 - STOP - LE kombinációt a távirányítón. A motor sípolással 3 különböző üzemmódot jelez

vissza.

- 1 sípolás: a felső 15 cm-en belül nincs akadályérzékelés, utána alacsony érzékenységgel érzékeli az akadályt.

- 2 sípolás: a felső 15 cm-en belül nincs akadályérzékelés, utána magas érzékenységgel érzékeli az akadályt.

- 3 sípolás: a teljes úton nincs akadályérzékelés és visszatekerés.

- Az üzemmódok között a P2 - STOP - LE gombkombinációval tud váltani.


7.  Alkalmazás használata és rövidített leírása

- Előfeltételek: A motoron a végállás állítása megtörtént, a helyszínen stabil 2,4 GHz-es WIFI hálózat működik.

- Töltse le a Smart Life alkalmazást.

- Indítsa el az alkalmazást, és regisztráljon egy felhasználói fiókot a sign up menüponttal. A kapott hat számjegyű kódot írja be a szövegmezőbe.

- Lépjen be az alkalmazásba az email cím és a választott jelszó segítségével.

- Nyomja meg az alkalmazás fő képernyőjén a jobb felső sarokban lévő + jelet.

- A megjelenő képernyőn válassza ki a manuális hozzáadást (add manualy, ez van alapból beállítva).

- A bal oldali sávon válassza ki a háztartási kisgépek pontot.

- A jobb oldali sávon görgessen lefelé a motor elnevezésű részig. Itt válassza ki a függöny (WIFI) pontot.

- Válassza ki a WIFI hálózatot és adja meg a hálózati jelszót majd nyomja meg a next gombot.

- Nyomja meg az alkalmazás képernyőjén lévő confirm indicator rapidly blink (a megerősítés jelző gyorsan villog) melletti karikát, majd a next gombot. Amennyiben az alkalmazás nem találja a motort a wifi hálózaton, nyomja meg háromszor a motorfejen lévő program gombot és kezdje előről a beállítást.

- Várja meg, amíg az alkalmazás azonosítja az új motort. Több WIFIs motor esetén a keresésre az összes motor megjelenik a találati listában. Egyesével azonosítsa a motorokat úgy, hogy az adott motornál elindítja az egyik irányba a mozgást.

 -Ha megtörtént az azonosítás, egyedi névvel nevezze el a motort, majd a mentés (save) gombbal rögzítse a beállításokat.

- Az elmentett motor a főképernyőre kerül, ha rákattint az ikonjára, a motor direkt vezérlési oldalára kerül. Itt tudja a kiválasztott motort működtetni.


8. Műszaki paraméterek, probléma megoldás

- A motor kizárólag 2,4 GHz WIFI hálózattal működik, 5 GHz-es WIFI-n nem. Amennyiben dual router van telepítve, kapcsolja le az 5 GHz-es átvitelt, vagy válassza szét a két hálózatot. Ezután a 2,4 GHz hálózatra állítsa be a motort.

- A WIFI antennát soha ne rögzítse a motor hálózati kábeléhez, vagy az antennához, álljon külön tőle, és ne érjen hozzá a redőnytokhoz se.

- Amennyiben az alkalmazás automatikusan nem találja meg a motort, nyomja meg háromszor a motorfejen lévő program gombot röviden, kb. fél másodperc különbséggel, majd indítsa újra a keresést az alkalmazásban.

Megjegyzés: az elektronikus végállású motoroknál a fizikai áramszünetet ki lehet váltani a motorfejen lévő programgomb egyszeri rövid megnyomásával, pl. programozás esetén

Redőny motor Wifi | Rádió | Akadályérzékelő | Kétirányú kommunikáció | Rövid (KY45W-10K)
50 600 Ft / db
(Bruttó)
 • Készlet: Raktáron
 • Cikkszám: 1228
Kosárba teszem
1 csatornás kézi távirányító redőnyhöz, napellenzőhöz, zsaluziához, vagy roletta vezérléshez. 433 MHz működési vevőfrekvencia.Frekvencia: 433.05-434.7..
4 500 Ft / db
(Bruttó)
Prémium sorozatú 5+1 csatornás kézi távirányító redőnyhöz, napellenzőhöz, zsaluziához, vagy roletta vezérléshez, időprogrammal. 433 MHz működési vevőf..
17 600 Ft / db
(Bruttó)
1 csatornás kézi távirányító redőnyhöz, napellenzőhöz, zsaluziához, vagy roletta vezérléshez. 433 MHz működési vevőfrekvencia.Frekvencia: 433.05-434.7..
4 500 Ft / db
(Bruttó)
5 csatornás kézi távirányító redőnyhöz, napellenzőhöz, zsaluziához, vagy roletta vezérléshez. 433 MHz működési vevőfrekvencia.Frekvencia: 433.05-434.7..
12 500 Ft / db
(Bruttó)
1 csatornás kézi távirányító redőnyhöz, napellenzőhöz, zsaluziához, vagy roletta vezérléshez. 433 MHz működési vevőfrekvencia.Frekvencia: 433 MHzTarto..
4 500 Ft / db
(Bruttó)
"Szappan" sorozatú 5+1 csatornás kézi távirányító redőnyhöz, napellenzőhöz, zsaluziához, vagy roletta vezérléshez, időprogrammal. 433 MHz működési vev..
17 600 Ft / db
(Bruttó)
Prémium sorozatú 2 csatornás fali távirányító redőnyhöz, napellenzőhöz, zsaluziához vagy roletta vezérléséhez.Frekvencia: 433 MHzElem: CR2430..
16 000 Ft / db
(Bruttó)