Menü
Kosár

Redőny motor Wifi | Rádió | Akadályérzékelő | Kétirányú kommunikáció (KY35W-10)

Redőny motor Wifi | Rádió | Akadályérzékelő | Kétirányú kommunikáció (KY35W-10)

A KY35W-10 rádiós redőny motor közvetlen wifi kapcsolattal és fejlett akadályérzékeléssel rendelkezik, így ideális választás lehet okosrendszerekhez, vagy intelligens házakban történő alkalmazásokhoz. Kétirányú kommunikáció miatt az alkalmazáson keresztül valós idejű visszajelzést ad a működésről, illetve ellenőrizhetővé válik az árnyékoló rendszer pillanatnyi állapota, akár a világ túlsó feléről is, távoli eléréssel. Elektronikus végállással és állítható akadályérzékeléssel és redőnypalást visszapörgető funkcióval is rendelkezik, ezáltal megóvva az árnyékolót és a tulajdonos véletlenül árnyékoló alatt hagyott eszközeit.

Nem igényel "Okos Központot (Hub)" ugyanis az integrált Wifi-n keresztül csatlakozik az internethez. A motor kizárólag 2,4 GHz-es Wifi hálózaton működik, 5 GHz-es hálózattal nem! Legkisebb redőnytengely méret 40 mm, motor fordulatszám 17 fordulat/perc. Távirányító kompatibilitás: 433 Mhz.

Tartozékok: 1 m hosszúságú, 3 eres hálózati kábel, motortartó konzol, SW40 adapterrel.

A Smart Life okos telefonos applikáció segítségével különféle automatizációkat hozhatunk létre az alábbiak szerint:

 • Időzítés
 • Időjárás változás (hőmérséklet, páratartalom, szél sebesség, stb.) 
 • Helyzetünk változása
 • Applikációval párosított eszközeink változásai alapján

Az alkalmazás lehetővé teszi továbbá a hangvezérlés használatát Amazon Alexa vagy Google Assistant segítségével.


Tulajdonságok: 

 • Használható távirányítóval vagy akár távolról is vezérelhető az alkalmazás segítségével.
 • Nincs szükség külső hardverre (okos központra) ugyanis a motor beépített wifi-vel rendelkezik.
 • 10 Nm nyomaték, maximum 7 m² redőnyfelület SW40 tengely esetében.
 • Program gomb a motorfejen a programozáshoz és irányváltáshoz.
 • Akadályérzékelés funkció, visszapörgetéssel.
 • Elektronikus végállás, köztes pozíció beállításai lehetőséggel.
 • Ideális választás lehet otthonautomatizálási vagy intelligens ház, okosház rendszerekhez.
 • Smart Life alkalmazás wifi kapcsolattal és táveléréssel. 
 • Az alkalmazás nem csak árnyékolók, hanem a háztartás szinte minden területén lévő eszközök vezérlésére alkalmas külső hardver egység nélkül.


Műszaki adatok
Áram felvétel (A)0.6
Feszültség igény (V)230
Fordulat-szám (rpm)17
Forgató nyomaték (Nm)10
Frekvencia (Hz)50
Motor átmérő (mm)35
Motor tömítettsége (IP)IP44
Működési idő MAX! (perc)4
Teljesítmény (W)139

KY35W | KY45W | KY45W-K  wifis, akadályérzékelős motorok használati, beállítási leírása


1. Távirányító felhangolása (csak a programozandó motor legyen feszültség alatt)

- A motort helyezze feszültség alá, a motor hangjelzést ad  (a motor 10 mp-ig programozó üzemmódban van)

- A távirányítón kb 1 mp szünettel nyomja meg a P2 gombot kétszer, majd attól függően, hogy a motorfej jobb vagy bal oldalon van, a távirányító FEL vagy LE gombját egyszer. A motor minden lenyomás után hangjelzést ad.

- A távirányító hangolása ezzel befejeződött.


2. Forgásirány váltás

- Nyomja meg a motorfejen lévő nyomógombot kb. 6 mp-ig. A motor oda-vissza mozgással jelez vissza, hogy vette a parancsot. A forgásirány megfordul.


3. Távirányító másolása (több távirányítót egy motorra felhangolni csak így lehet)

- Nincs szükség áramszünetre. A már feltanított távirányítón kb 1 mp szünettel nyomja meg kétszer a P2 gombot, majd az új távirányítón egyszer a P2 gombot. A motor minden gombnyomás után hangjelzést ad.


4. Távirányító törlése

- Nyomja meg a távirányítón a P2 - STOP – P2 kombinációt. Ezzel a motorra felhangolt összes távirányító törlésre kerül.


5. Végállás állítás / törlés

- Automata üzemmódban áramszünet után indítsa el az árnyékolót fel irányban. A felső ütközőt érzékelve a motor megáll, háromszor sípol, és oda-vissza mozgással jelzi, hogy a felső végállás be van állítva. Ezután a távirányítón nyomja meg a LE gombot, és várja meg, amíg a redőny teljesen le nem megy. Az alsó

ütközőnél a motor automatikusan megáll, háromszor sípol, és mozgással visszajelzi, hogy be van állítva az alsó végállás.

- Kézi üzemmódban vigye fel az árnyékolót a kívánt felső végállásba a távirányító segítségével. Ezután nyomja meg a P2 - FEL – FEL gombkombinációt a távirányítón. A motor hangjelzéssel és oda vissza mozgással jelzi a felső végállás memorizálását. Ezután vigye le az árnyékolót a kívánt alsó végállásba a

távirányítósegítségével, és nyomja meg a P2- LE – LE gombkombinációt a távirányítón. A motor hangjelzéssel és oda-vissza mozgással jelzi az alsó végállás memorizálását.

- A végállások törléséhez nyomja meg a távirányítón a P2 - LE – P2 gombkombinációt.

- Köztes pozíció beállításához vigye az árnyékolót a kívánt pozícióba, majd nyomja meg háromszor a STOP gombot. A motor háromszori sípolással és oda-vissza mozgással jelzi, hogy a köztes pozíció beállítása megtörtént. A beállított köztes pozíciót a STOP gomb 2 másodpercig tartó folyamatos megnyomásával

lehet behívni. A köztes pozíció törléséhez vigye az árnyékolót a beállított köztes pozícióba, majd nyomja meg négyszer a STOP gombot. A motor háromszori sípolással és oda-vissza mozgással jelzi a köztes helyzet törlését.


6. Akadályérzékelés és visszatekerés funkció

- Amennyiben megtörtént a végállások beállítása, azután lehet az akadályérzékeléssel kapcsolatos beállításokat elvégezni. Az akadályérzékelés érzékenységének állításához csináljon áramszünetet. Ezután nyomja meg a P2 - STOP - LE kombinációt a távirányítón. A motor sípolással 3 különböző üzemmódot jelez

vissza.

- 1 sípolás: a felső 15 cm-en belül nincs akadályérzékelés, utána alacsony érzékenységgel érzékeli az akadályt.

- 2 sípolás: a felső 15 cm-en belül nincs akadályérzékelés, utána magas érzékenységgel érzékeli az akadályt.

- 3 sípolás: a teljes úton nincs akadályérzékelés és visszatekerés.

- Az üzemmódok között a P2 - STOP - LE gombkombinációval tud váltani.


7.  Alkalmazás használata és rövidített leírása

- Előfeltételek: A motoron a végállás állítása megtörtént, a helyszínen stabil 2,4 GHz-es WIFI hálózat működik.

- Töltse le a Smart Life alkalmazást.

- Indítsa el az alkalmazást, és regisztráljon egy felhasználói fiókot a sign up menüponttal. A kapott hat számjegyű kódot írja be a szövegmezőbe.

- Lépjen be az alkalmazásba az email cím és a választott jelszó segítségével.

- Nyomja meg az alkalmazás fő képernyőjén a jobb felső sarokban lévő + jelet.

- A megjelenő képernyőn válassza ki a manuális hozzáadást (add manualy, ez van alapból beállítva).

- A bal oldali sávon válassza ki a háztartási kisgépek pontot.

- A jobb oldali sávon görgessen lefelé a motor elnevezésű részig. Itt válassza ki a függöny (WIFI) pontot.

- Válassza ki a WIFI hálózatot és adja meg a hálózati jelszót majd nyomja meg a next gombot.

- Nyomja meg az alkalmazás képernyőjén lévő confirm indicator rapidly blink (a megerősítés jelző gyorsan villog) melletti karikát, majd a next gombot. Amennyiben az alkalmazás nem találja a motort a wifi hálózaton, nyomja meg háromszor a motorfejen lévő program gombot és kezdje előről a beállítást.

- Várja meg, amíg az alkalmazás azonosítja az új motort. Több WIFIs motor esetén a keresésre az összes motor megjelenik a találati listában. Egyesével azonosítsa a motorokat úgy, hogy az adott motornál elindítja az egyik irányba a mozgást.

 -Ha megtörtént az azonosítás, egyedi névvel nevezze el a motort, majd a mentés (save) gombbal rögzítse a beállításokat.

- Az elmentett motor a főképernyőre kerül, ha rákattint az ikonjára, a motor direkt vezérlési oldalára kerül. Itt tudja a kiválasztott motort működtetni.


8. Műszaki paraméterek, probléma megoldás

- A motor kizárólag 2,4 GHz WIFI hálózattal működik, 5 GHz-es WIFI-n nem. Amennyiben dual router van telepítve, kapcsolja le az 5 GHz-es átvitelt, vagy válassza szét a két hálózatot. Ezután a 2,4 GHz hálózatra állítsa be a motort.

- A WIFI antennát soha ne rögzítse a motor hálózati kábeléhez, vagy az antennához, álljon külön tőle, és ne érjen hozzá a redőnytokhoz se.

- Amennyiben az alkalmazás automatikusan nem találja meg a motort, nyomja meg háromszor a motorfejen lévő program gombot röviden, kb. fél másodperc különbséggel, majd indítsa újra a keresést az alkalmazásban.

Megjegyzés: az elektronikus végállású motoroknál a fizikai áramszünetet ki lehet váltani a motorfejen lévő programgomb egyszeri rövid megnyomásával, pl. programozás esetén

Redőny motor Wifi | Rádió | Akadályérzékelő | Kétirányú kommunikáció (KY35W-10)
43 500 Ft / db
(Bruttó)
 • Készlet: Raktáron
 • Cikkszám: 632
Kosárba teszem
A KY35W-13 rádiós redőny motor közvetlen wifi kapcsolattal és fejlett akadályérzékeléssel rendelkezik, így ideális választás lehet okosrendszerekhez, ..
45 000 Ft / db
(Bruttó)
1 csatornás kézi távirányító redőnyhöz, napellenzőhöz, zsaluziához, vagy roletta vezérléshez. 433 MHz működési vevőfrekvencia.Frekvencia: 433.05-434.7..
4 500 Ft / db
(Bruttó)
Prémium sorozatú 5+1 csatornás kézi távirányító redőnyhöz, napellenzőhöz, zsaluziához, vagy roletta vezérléshez, időprogrammal. 433 MHz működési vevőf..
17 600 Ft / db
(Bruttó)
1 csatornás kézi távirányító redőnyhöz, napellenzőhöz, zsaluziához, vagy roletta vezérléshez. 433 MHz működési vevőfrekvencia.Frekvencia: 433.05-434.7..
4 500 Ft / db
(Bruttó)
5 csatornás kézi távirányító redőnyhöz, napellenzőhöz, zsaluziához, vagy roletta vezérléshez. 433 MHz működési vevőfrekvencia.Frekvencia: 433.05-434.7..
12 500 Ft / db
(Bruttó)
1 csatornás kézi távirányító redőnyhöz, napellenzőhöz, zsaluziához, vagy roletta vezérléshez. 433 MHz működési vevőfrekvencia.Frekvencia: 433 MHzTarto..
4 500 Ft / db
(Bruttó)
"Szappan" sorozatú 5+1 csatornás kézi távirányító redőnyhöz, napellenzőhöz, zsaluziához, vagy roletta vezérléshez, időprogrammal. 433 MHz működési vev..
17 600 Ft / db
(Bruttó)
Prémium sorozatú 2 csatornás fali távirányító redőnyhöz, napellenzőhöz, zsaluziához vagy roletta vezérléséhez.Frekvencia: 433 MHzElem: CR2430..
16 000 Ft / db
(Bruttó)