Fontos! Kérjük vegye figyelembe, hogy kijelzője szín, fény, kontraszt és egyéb beállításai végett a lamellák színei eltérhetnek valós színétől!


25 mm-es alumínium lamella

Famintás lamella

Felmérési útmutatóFelmérés:

Az egyszerű reluxának kétféle felhelyezési módja van az ablakkeretre. Ezek az alább látható képeken szemléltetjük: Mérési módok:

A típus, és felrakási mód függvényében más-más mérést kell elvégezni, ezeket alább részletezi az útmutató:Gyártási méretek:

Kérjük pontos méreteket adjon meg,  a ráhagyásokat a gyártó számítja. Ajánlott a szélességet, és a magasságot is két-két pontban megmérni, és a legkisebb mért értéket megadni, hogy elkerülje az ablak alakbeli hibájából eredendő méretkülönbségeket.

A mért méreteket kérjük adja meg centiméterben a szélesség, magasság mezőknek megfelelően.

0.8 m2 alatt az ár nem változik!


Vip kivitelben+800 Ft / m2
Magic pálcás kivitelben+2200 Ft / db
Üvegpálca hosszabbítás+350 Ft / 50 cm-ként
Feszített kivitel
+200 Ft
Festett lamella
15900 Ft / m2
Perforált lamella
17600 Ft / m2
Diagonál lamella
17100 Ft / m2
Famintás lamella
19200 Ft / m2


Reluxa alumínium 25 mm-es lamellával

Üvegpálcás|VIP|Magic kivitelben

A modern és tetszetős megjelenése mellett kiválóan véd a nap káros UV sugaraitól, valamint a lamellák tetszőleges szögben való beállításával a fénybeáramlás is szabályozható.

Széles körű elterjedését elsősorban a formatartásának, könnyen kezelhetőségének és korlátlan színválasztásának köszönheti.Működési módok:

-Üvegpálcás: A lamellákat üvegpálca segítségével fogatjuk, a felhúzása-leengedése pedig zsinórral történik a súlyzár segítségével állítható meg a tetszőleges helyen. Felszerelhető ablak keretre, illetve ablakkeret közé.

-Vip: Működési elve ugyan úgy történik, mint az üvegpálcásé, annyiban különbözik, hogy a lamellák széle a lyukasztásnál meg van törve, a jobb fényzáróság érdekében. Felszerelhető ablak keretre, illetve ablakkeret közé.

-Magic: A lamellákat üvegpálca segítségével forgatjuk, a felhúzó zsinór az üvegpálcában helyezkedik el, az üvegpálca végén található bojt segítségével húzhatjuk fel a lamellákat leengedésük az üvegpálca meghúzásával történik. Felszerelhető ablak keretre, illetve ablakkeret közé.


Kezelők helye:

A reluxa kezelőinek helye mely kérhető jobb vagy a bal oldalra.


Kezelő hossza:

A reluxa kezelő hossza mely megadható 50 cm-től 200 cm-ig, ez a méret a reluxa üvegpálcára vonatkozik.


Feszített kivitel:

A feszített kivitel azt jelenti, hogy a reluxa két zsinór és feszítő villák segítségével megfeszíthetőek, így pl.: abban az esetben, ha a reluxa nyílóra van szerelve és az ablakot bukó állásba nyitjuk akkor a reluxa feszes marad, nem lóg.


Lamellák:

A lamellák szélessége 25 mm-es, alumíniumból készülnek melyet festett, perforált, diagonál és famintás színben kérhetőek.


További színek:

A reluxa karnis, záróléc, zsinór és egyéb alkatrészei az Ön által választott színnek megfelelően szín azonos. (karnis, záróléc RAL színre festett)


Mérethatárok:

Üvegpálcás: szélesség 30-290 cm, magasság max 280 cm

Vip: szélesség 30-290 cm, magassága max 280 cm

Magic: szélesség 45-290 cm, magassága max 250 cm


További információk:

-Ezen termék esetén, utánvételes fizetés nem alkalmazható!

-A reluxa elkészítési ideje kb.: 2-4 hét

-Kérjük vegye figyelembe, hogy kijelzője szín, fény és egyéb beállításai végett a lamellák színei eltérhetnek valós színétől!

-Amennyiben megszeretné tekinteni a reluxa színmintát élőben kérjük látogasson ez üzletünkbe melynek címét megtalálja a "Kapcsolat" menüpont alatt.Műszaki adatok
Anyaga

Karnis: Lemez

Lamella: Alumínium

Egyéb kiegészítők: Műanyag

Egyéb tulajdonságok

Működési módok:

-Üvegpálcás: A lamellákat üvegpálca segítségével fogatjuk, a felhúzása-leengedése pedig zsinórral történik a súlyzár segítségével állítható meg a tetszőleges helyen. Felszerelhető ablak keretre, illetve ablakkeret közé.

-Vip: Működési elve ugyan úgy történik, mint az üvegpálcásé, annyiban különbözik, hogy a lamellák széle a lyukasztásnál meg van törve, a jobb fényzáróság érdekében. Felszerelhető ablak keretre, illetve ablakkeret közé.

-Magic: A lamellákat üvegpálca segítségével forgatjuk, a felhúzó zsinór az üvegpálcában helyezkedik el, az üvegpálca végén található bojt segítségével húzhatjuk fel a lamellákat leengedésük az üvegpálca meghúzásával történik. Felszerelhető ablak keretre, illetve ablakkeret közé.

Mérete

Lamella mérete 25 mm


Üvegpálcás: szélesség 30-290 cm, magasság max 280 cm

Vip: szélesség 30-290 cm, magassága max 280 cm

Magic: szélesség 45-290 cm, magassága max 250 cm

Iso-Design: szélesség 30-150 cm, magassága max 200 cm

Színe

festett, perforált, diagonál és famintás színben kérhetőek.

karnis, záróléc RAL színre festve

Reluxa (Famintás lamella | Alumínium | 25 mm)

  • Cikkszám: Konfig64
  • Készletinfó: Raktáron
  • 19 200 Ft / m2-től

  • Bruttó egységár


Címkék: reluxa, üvegpálcás, vip, magic, 25 mm, famintás, rendelés, egyedi méretre, alumínium,